4 februari 2016

Conveni

Conveni_logo_transparant_verticaal_Grootfresh thinking in convenience food

Conveni is een nieuw bedrijf, maar heeft jarenlange ervaring in convenience food. Eerst als producent van bami- en nasisnacks (Welten snacks), later -onder de vlag van Greencore en Qizini -aangevuld met verse pizza’s, verse sauzen en verse maaltijden.

Conveni mensen zijn frisse denkers, gedreven en innovatief. We zijn sinds lange tijd succesvol in retail en foodservice, zowel in Nederland als de landen om ons heen. Wij zijn een enthousiaste organisatie waar je van op aan kunt. Altijd en onder iedere omstandigheid.

our mission

Als convenience-food-expert is het de missie van Conveni om eerlijke, authentieke en gezonde voedingsmiddelen te produceren die smaken alsof ze thuis zijn gemaakt. Wij bieden onze creaties aan als tailor-made oplossingen voor de klanten van onze klanten in Retail, Foodservice en Industrie. Wij zetten ons in voor een goed resultaat, iedere keer weer. En alleen als we er zeker van zijn dat we het beste resultaat hebben bereikt, hangen we er de naam Conveni aan. De C van Conveni als zegel van kwaliteit en versheid.

Conveni heeft fabrieken in Liessel en Landgraaf.

www.conveni.nl